Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii nivelare gresie
44 lei
Brand
GW
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru ca nivelarea pardoselii sau a peretelui cu plăci ceramice să fie perfecte, este necesar ca plăcile ceramice folosite să aibă o planeitate perfectă.

De foarte multe ori este un proces foarte dificil să stabilim o planeitate perfectă în cadrul placărilor ceramice, fie că este vorba de plăci de dimensiuni și grosimi mai mici sau mai mari. Acest lucru se datorează pe de o parte denivelărilor podelei sau pereților cât și modului de aplicare pe bază de mortare. Mortarul este un adeziv flexibil pentru placări cu plăci ceramice și piatră naturală, la interior și exterior. Se utilizează pe suporturi cu aderență la mortare pe bază de ciment.

Ca rezultat, plăcile care păreau aplicate perfect pe măsura instalării lor, odată ce au fost fixate cu adeziv vor dezvălui denivelări care compromite estetica lucrării.

Acest lucru poate fi evitat cu ajutorul Sistemelor de Nivel Schneider care păstrează nivelare perfectă a plăcilor și de asemenea, accelerează mult viteza de lucru, scurtează timpul de finalizare a lucrării.

www.slt.ro
Din Gura in Gura